Gratis Vaste Lasten Adviseur

Een gedegen advies op maat

Altijd leuke en voordelige deals

Gratis overstapservice

Jouw dak = ons vak!

Altijd voor de +, dat = Bespaarbelangen! En daar gaan we iedere dag voor! Daarbij staat de plus niet alleen voor de perfecte formule op het gebied van zonnepanelen, maar ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing!

Mogelijkheden:

Je hebt interesse in zonnepanelen en bent benieuwd hoe het gehele proces er bij ons uit ziet. Wij snappen dat volkomen en we nemen je dan ook graag mee in onze werkwijze. Bij VasteLastenVergelijkers geloven we dat de beste oplossing een optelsom is van prijs + kwaliteit + advies + installatie + service. Een formule die leidt tot een optimaal rendement. Daarom adviseren wij je graag over het beste totaalconcept voor jouw situatie. Op deze pagina vind je een overzicht van alle stappen die we samen doorlopen van de aanvraag tot het moment van installatie van de zonnepanelen en zelfs nog ver daarna.

Onze partner:

Selecteer uw opties

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Solar
*

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Voor meer informatie over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan verwijzen wij u graag naar onze privacyverklaring.

Hoe werkt overstappen?

support(2)

Een persoonlijke adviseur neemt contact met u op
price

U ontvangt een passend aanbod op maat
contract

U accepteert het aanbod dat voor u is samengesteld
calendar

Uw eventuele 14 dagen bedenktijd gaan in
rent

Gefeliciteerd! u bent overgestapt en start met besparen

Het is zover… Je krijgt ons op je dak!

Je hebt de persoonlijke aanbieding goed bekeken en je bent enthousiast geraakt… Top, wij ook! Voordat we na jouw akkoord verder gaan met het klaarmaken van je huis voor de toekomst, krijg je van ons nog een gratis groepenkastcheck. Hiermee controleren wij of jouw groepenkast klaar is voor de toekomst. Is dit niet het geval, dan heb je de mogelijkheid om dit door ons te laten fixen. Stel dat wij je groepenkast mogen fixen, dan heb je als extra plus dat je ook daarover de BTW terug mag vragen. Wij streven ernaar om na akkoord binnen 5 tot 8 dagen de installatie samen met jou in te kunnen plannen.

Wilt u meer weten over het besparen op uw vaste lasten?

Contact
Info aan

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Voor meer informatie over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan verwijzen wij u graag naar onze privacyverklaring.

Contact
Vastelasten Vergelijkers
Joan Muyskenweg 38
1114 A.N. Amsterdam – Duivendrecht
023-205 14 06
Service@vastelastenvergelijkers.nl
CIRE-verified
Contact